Gratis verzending vanaf €20,- (NL)

Natuurlijk en vegan

Binnen 24 uur verzonden

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Algemene voorwaarden

De verkoper
De webwinkel www.thegreenstyle.be is eigendom Jirafa met maatschappelijke zetel te Bisschop van Mierlostraat 170, 5731 GJ Mierlo (NL), Tel. +31641517123, e-mail info@thegreenstyle.com
BTW-nummer: NL001887479B81

Algemeen
De algemene verkoopsvoorwaarden van Jirafa zijn van toepassing op alle leveringen van The Green Style. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

Prijzen
Alle prijzen op www.thegreenstyle.be zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
Alle prijzen op de site worden weergegeven in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
The Green Style behoudt ten allen tijde het recht de prijzen aan te passen.
Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

Bestellingen
Artikelen worden 5 dagen voor u gereserveerd. Hebben we na 5 dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden.

Betaling
Betaling kan op verschillende manieren gebeuren:
* Overschrijving op rekeningnummer NL56RBRB0200680773 (BIC RBRB NL21) op naam vanThe Green Style met vermelding van de referentie.
* Contante betaling bij afhaling (enkel op afspraak)
* Multisafepay (Bancontact, Visa, Mastercard, Maestro, iDEAL)

Levering
Een bestelling wordt op werkdagen binnen de 24 uur na ontvangst van de betaling verstuurd.
Mocht er vertraging zijn, dan wordt de klant hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Verzendkosten
België: Via DPD €6,50 (gratis vanaf €30)
Nederland: Via DHL  €6,50 (gratis vanaf €20)
Overige EU-landen: €12 (gratis vanaf €35)

Ruilen en retourneren
Ben je niet tevreden over een artikel dan kan je deze aan ons retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van redenen (volgens de wet “verkopen op afstand”). Wij besteden uitermate veel zorg aan uw bestelling en aan de levering er van. Alle aangeboden producten worden zo volledig mogelijk en ter goeder trouw op de website beschreven.

Hou bij het terugsturen rekening met het volgende:
* Promoties kunnen niet geretourneerd worden.
* Na ontvangst op het afleveradres heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is hij definitief.
* De artikelen dienen in de originele verpakking te zitten en onbeschadigd, ongeopend en ongebruikt te zijn.
* Onvoldoende of niet-gefrankeerde retourzendingen worden door The Green Style niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening tenzij er een fout werd gemaakt door www.thegreenstyle.be.
Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag ( excl. verzendkosten ) binnen 10 werkdagen aan u overgemaakt worden.

Hoe kunt u retourneren/ruilen?
Om een artikel te ruilen of retourneren dient u binnen de 14 dagen na ontvangst een email te sturen naar contact@thegreenstyle.be met daarin de informatie over het te retourneren artikel:
factuurnummer
artikelnaam
aankoopdatum
uw bankgegevens
reden

Retouradres:
The Green Style
Bisschop van Mierlostraat 170
5731 GJ Mierlo
Nederland

Klachten
Klachten dienen binnen 24 uur na ontvangst van de goederen gemeld te worden. Daarna kunnen klachten niet meer worden aanvaard en worden de producten beschouwd als zijnde aanvaard door de koper.

Aansprakelijkheid
Al de artikelen die wij verkopen worden op www.thegreenstyle.be zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld, mocht er zich toch een fout voordoen op onze website dan kunnen wij voor dit feit niet aansprakelijk worden gesteld.
The Green Style kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten die worden aangeboden op onze website.

Privacybeleid
Alle privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.