Gratis verzending vanaf €20,- (NL)

Natuurlijk en vegan

Binnen 24 uur verzonden

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Educatief speelgoed

Toont alle 4 resultaten

 • Yellow Door – Rekenen met keien
  32,99
 • Yellow Door – Sensorische houten memory
  32,99
 • Yellow Door – Sensorische rijgstenen (set van 16 stenen)
  32,99
 • Yellow Door – Telraam
  49,99

Educatief speelgoed – Passie voor spelen

Spelen staat centraal in alles wat we doen. Het speelt een grote rol in de ontwikkeling van een mens. Van baby tot volwassen, spelen helpt ons te ontwikkelen, leren en ontspannen. Als aanbieder van educatief speelgoed zijn we er van overtuigd dat spelenderwijs leren cruciaal is voor het welzijn van het kind.

Als we willen dat kinderen spelende leerlingen zijn, vinden we dat we ze het goede voorbeeld moeten geven. Met The Green Style richten we ons op spellen met een uitdaging – of het nu gaat om uit te vinden hoe je poot afdrukken kan maken; het ontdekken van nieuwe materialen om op te kleuren of verven of samen met andere kindjes leren tellen. Samen spelen en natuurlijke, biologische materialen staan hierbij centraal.

Bij The Green Style vinden we het belangrijk te zorgen dat de spellen die we aanbieden, geschikt zijn voor het beoogde doel. Neem bijvoorbeeld de alfabet stenen. Kinderen zijn dol op het verzamelen van kiezelstenen en daarom waren we meteen enthousiast. We ontdekten echter al snel dat het ook een uitdaging vormde. Als je iets over de steen wrijft, kan het worden afgeslepen, vooral als het in zand wordt gebruikt (denk maar eens aan hoe zand wordt gemaakt). En wie wil er nou niet met kiezels in het zand spelen? Deze kiezelstenen zijn dus speciaal gegoten en ingegraveerd met lettervormen.

De stenen worden al sinds 2008 op deze manier geproduceerd omdat er geen andere manier is om een product te maken dat de natuurlijke aantrekkingskracht van echt steen heeft en bestand is tegen intensief gebruik door jonge kinderen. Dat betekent onbeperkte speelmogelijkheden voor de kinderen en de volledige zekerheid van een duurzaam product voor jou.

Ons assortiment educatief speelgoed richt zich op kinderen in de leeftijd van 18 maanden tot 5 jaar en is in te delen in categorieën als bijvoorbeeld rollenspellen, tellen, kleuren en tekenen, fijne motoriek en buiten spelen. Alle spellen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en voornamelijk gericht op educatief spelen in een natuurlijke omgeving.

Filter

Huid type
Huid type
Haar type
Haar type
Vegan
Vegan