Gratis verzending vanaf €20,- (NL)

Natuurlijk en vegan

Binnen 24 uur verzonden

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevoelige huid

Toont alle 3 resultaten

 • Baobab gezichtscrème (50 ml)(voor de droge huid)
  22,99
 • Gezichtscrème (75 ml) Aloë Vera met Granaatappel
  13,99
 • PERFECT GLOW Gezichtscrème
  PERFECT GLOW Gezichtscrème 30m l
  15,99

Gezichtsverzorging voor de gevoelige huid

Een gevoelige huid kan een uitdaging zijn om mee om te gaan, vooral als het gaat om het vinden van de juiste gezichtscrème die de huid kalmeert en beschermt zonder irritatie te veroorzaken. Gelukkig zijn er speciale gezichtscrèmes ontwikkeld voor de gevoelige huid, die zacht genoeg zijn om irritatie te voorkomen en tegelijkertijd effectief zijn in het verzorgen en beschermen van de huid.

Vrij van schadelijke ingrediënten

Een goede gezichtscrème voor de gevoelige huid moet hypoallergeen zijn en vrij van potentieel irriterende ingrediënten zoals parfum, alcohol en kleurstoffen. Deze ingrediënten kunnen de huid irriteren en ontstekingen veroorzaken, waardoor het belangrijk is om producten te kiezen die mild en kalmerend zijn.

Kalmerend en verzorgend

Ingrediënten zoals aloë vera, kamille en haverextract staan ​​bekend om hun kalmerende eigenschappen en zijn vaak te vinden in gezichtscrèmes voor de gevoelige huid. Deze ingrediënten helpen roodheid en irritatie te verminderen, terwijl ze tegelijkertijd de huid hydrateren en verzachten.

Daarnaast is het belangrijk dat gezichtscrèmes voor de gevoelige huid een lichte, niet-vette formule hebben die snel door de huid wordt opgenomen. Zware, vette crèmes kunnen de poriën verstoppen en de gevoelige huid verstikken, wat kan leiden tot meer irritatie en ongemak.

Sommige gezichtscrèmes voor de gevoelige huid bevatten ook antioxidanten zoals vitamine E en groene thee-extract, die helpen bij het beschermen van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en vervuiling. Deze antioxidanten helpen de huid gezond te houden en verminderen het risico op vroegtijdige veroudering.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het introduceren van nieuwe producten in je huidverzorgingsroutine, vooral als je een gevoelige huid hebt. Begin met het gebruik van de crème met tussenpozen om te controleren op eventuele reacties.

Door een gezichtscrème te kiezen die speciaal is geformuleerd voor de gevoelige huid, kun je genieten van de voordelen van een effectieve hydratatie en bescherming zonder de angst voor irritatie en ontsteking. Met de juiste zorg kan zelfs de meest gevoelige huid gezond en stralend blijven.

Filter

Huid type
Huid type
Haar type
Haar type
Vegan
Vegan