Gratis verzending vanaf €20,- (NL)

Natuurlijk en vegan

Binnen 24 uur verzonden

i.v.m. vakantie leveren wij weer vanaf 25 juli

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Reiniging

Toont alle 12 resultaten

 • Cleanser Make-up remover ( 150 ml)
  14,99
 • FAST REMOVER make-up remover gel
  FAST REMOVER make-up remover gel 100 ml
  10,99
 • Gezichtsreiniger (150 ml) Aloë Vera met Granaatappel
  10,99
 • Micellair water (300 ml) Aloë vera met Granaatappel
  10,99
 • Micellair water Baobab (300ml)
  10,99
 • Micellair water Purysens (200ml) voor de gevoelige huid
  12,99
 • PORE FECTION Delicate poriën behandeling
  PORE FECTION Delicate poriën behandeling 15 ml
  10,99
 • POWER Vitamin C gezichtsserum
  POWER Vitamin C gezichtsserum 15 ml
  15,99
 • PURE SKIN Gezicht Tonic
  PURE SKIN Gezicht Tonic 150 ml
  10,99
 • Reinigingsgel Babchi
  Reinigingsgel Babchi Purysens (150ml) voor de gevoelige huid
  12,99
 • Reinigingsmelk voor het gezicht op basis van arganolie (300 ml)
  12,99
 • Huidverzorging
  TROPICAL CLEANSER gezichtsreiniger 125 ml
  10,99

Reiniging van het gezicht is essentieel

Natuurlijke reiniging van het gezicht is een essentieel onderdeel van een gezonde huidverzorgingsroutine. Het gebruik van natuurlijke reinigingsproducten voor het gezicht draagt bij aan het verwijderen van vuil, onzuiverheden en overtollige oliën, terwijl het de huid zacht en gehydrateerd houdt.

Natuurlijke ingrediënten als basis

De kracht van natuurlijke reiniging komt voort uit de ingrediënten die ze bevatten. Veel natuurlijke gezichtsreinigers zijn samengesteld met ingrediënten zoals plantaardige oliën, kruidenextracten, essentiële oliën en natuurlijke reinigingsmiddelen zoals honing of haver. Deze ingrediënten zijn mild en verzorgend voor de huid, terwijl ze tegelijkertijd effectief zijn in het reinigen van de poriën en het verwijderen van onzuiverheden. Veel producten zijn bovendien vegan.

Gezichtsreiniging met olie

Veel natuurlijke reinigingsproducten maken gebruik van plantaardige oliën zoals jojoba-olie, kokosolie of amandelolie om make-up, vuil en overtollig talg op te lossen en te verwijderen. Hoewel het tegenstrijdig lijkt om olie te gebruiken om olie van de huid te verwijderen, werkt het principe van “olie op olie” effectief om de huid grondig te reinigen zonder deze uit te drogen.

Plantaardige extracten voor verzachting

Een andere natuurlijke optie is het gebruik van reinigers op basis van plantaardige extracten. Deze reinigers zijn mild en bevatten vaak antioxidanten en voedingsstoffen die de huid voeden terwijl ze onzuiverheden verwijderen. Ingrediënten zoals groene thee, kamille, aloë vera worden vaak gebruikt vanwege hun kalmerende en verzachtende eigenschappen.

De juiste toepassing voor een goede reiniging

Belangrijk bij natuurlijke gezichtsreiniging is de zachte aanpak. Het is essentieel om de huid niet te ontdoen van haar natuurlijke oliën, die dienen als bescherming en hydratatie. Reinig het gezicht met zachte, opwaartse bewegingen en vermijd te hard wrijven om irritatie te voorkomen.

De frequentie van gezichtsreiniging varieert per huidtype. Over het algemeen wordt aanbevolen om de huid ‘s ochtends en ‘s avonds te reinigen om make-up, vuil en overtollig talg te verwijderen. Mensen met een droge huid kunnen baat hebben bij minder frequente reiniging om de natuurlijke oliën van de huid te behouden, terwijl mensen met een vettere huid mogelijk vaker willen reinigen om overtollige oliën te verminderen.

Kortom, natuurlijke gezichtsreiniging biedt een zachte, effectieve manier om de huid te reinigen en te verzorgen zonder agressieve chemicaliën. Met de juiste natuurlijke reinigingsproducten en een zachte aanpak kan een gezonde, stralende huid worden behouden.

Filter

Huid type
Huid type
Haar type
Haar type
Vegan
Vegan