Gratis verzending vanaf €30,-

Natuurlijk en vegan

Binnen 24 uur verzonden

Hoe kies ik de juiste bodylotion?

Al jaren verdiepen we ons in natuurlijke en biologische huidverzorging. Welke producten werken nu echt? Welke natuurlijke eigenschappen zijn het best? En wat moet er vooral niet in zitten? Er wordt immers zoveel geroepen dat een bewuste keuze maken niet altijd gemakkelijk is. We krijgen dan ook regelmatig vragen over welke producten het best zijn voor de huid. En dus ook welke bodylotion het best gekozen kan worden. Is hier een eenduidig antwoord voor? Nou, nee… Het is ook een kwestie van persoonlijke voorkeur. Zo zijn er mensen die helemaal fan zijn van kokos en de heerlijke tropische geuren, waar anderen misschien liever gaan voor de wat rustigere geur van argan.

Welke ingrediënten zijn goed voor me?

Laten we beginnen met te zeggen dat er vooral ingrediënten zijn die je zou moeten vermijden zoals kunstmatige parfum stoffen en uitdrogende alcohol. Deze kunnen echt leiden tot problemen. Belangrijk is daarnaast vooral dat er voldoende vochtvasthoudende ingrediënten in zitten. Denk hierbij aan jojoba olie of argan olie. Maar ook belangrijk is in hoeverre de olie doordringt tot de diepere huidlagen, hier is kokos olie het sterkst in. Alle body lotion producten bij The Green Style bevatten minimaal één van bovenstaande oliën.

Heb je vaak last van huidbeschadigingen, acné of exceem, dan is Aloë Vera uitermate geschikt. Bodylotion met Aloë Vera bevat van nature veel eiwitten en vitamines. Tevens heeft het een sterk hydraterende werking waardoor de barrière functie van de huid wordt hersteld, de jeuk vermindert en je minder geneigd bent te krabben. Als laatste bevatten veel van onze bodylotions granaatappelpitolie. Granaatappel is rijk aan kalium, vitamine E en essentiële vetzuren. Het heeft sterke antioxydatieve eigenschappen en een voedende werking. Het bevordert aanmaak van nieuwe huidcellen en dus de regeneratie van de huid.

Het grote voordeel van de juiste bodylotion

Het grote voordeel van bodylotion is het gebruiksgemak. Het trekt snel in, blijft niet aan de handen zitten en smeert gemakkelijk uit. Het succes zit hem echter vooral in hoe vaak je het gebruikt… Kortom, smeer jezelf met regelmaat in en dan voornamelijk na het douchen. Alleen dan houdt het de huid in balans…