Gratis verzending vanaf €20,- (NL)

Natuurlijk en vegan

Binnen 24 uur verzonden

i.v.m. vakantie leveren wij weer vanaf 25 juli

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lichaam

Resultaat 1–12 van de 96 resultaten wordt getoond

 • 100% Baobab olie (30 ml)(voor de droge huid)
  23,99
 • Aloë vera (100%) Emergency Spray (250 ml)
  19,99
 • Aloë vera zeep (125 g)
  2,99
 • douchegel bergamot
  Bad- en douchegel bergamot en zilverspar 400 ml
  10,99
 • douchegel Camelia Japonica
  Bad- en douchegel Camelia Japonica (400 ml)
  10,99
 • Bad- en douchegel met groene thee extract (400 ml)
  10,99
 • Bad- en douchegel op basis van zoete amandelolie (400 ml)
  Bad- en douchegel op basis van zoete amandelolie (400 ml)
  10,99
 • douchegel Patchouli
  Bad- en douchegel Patchouli & Neroli (400 ml)
  10,99
 • Baobab douchegel (200 ml) voor de droge huid
  11,99
 • Bodylotion (200 ml) Aloë vera met Granaatappel
  10,99
 • Bodylotion Aloë Vera (200 ml)
  11,99
 • Bodylotion granaatappel en zwarte bes 200 ml
  12,99

Natuurlijke lichaamsverzorging

Optimale lichaam en huidverzorging met natuurlijke, biologische en vegan verzorgingsproducten is een benadering van persoonlijke verzorging die steeds populairder wordt. Het houdt in dat men producten gebruikt die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrij zijn van synthetische chemicaliën. Deze benadering is gebaseerd op het idee dat natuurlijke ingrediënten beter zijn voor onze huid en algemene gezondheid.

Zachter voor de huid

Het gebruik van natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten heeft verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze over het algemeen zachter voor de huid. Synthetische chemicaliën kunnen irritatie en allergische reacties veroorzaken, vooral bij mensen met een gevoelige huid. Natuurlijke ingrediënten daarentegen hebben minder kans om deze bijwerkingen te veroorzaken en kunnen de huid zelfs verzachten en kalmeren.

Milieuvriendelijk

Ten tweede zijn natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten doorgaans milieuvriendelijker. Veel synthetische ingrediënten in reguliere verzorgingsproducten hebben een negatieve impact op het milieu. Ze kunnen giftige stoffen afgeven tijdens het productieproces en ze breken vaak niet goed af in het water. Natuurlijke producten zijn vaak biologisch afbreekbaar en bevatten geen schadelijke stoffen die de ecosystemen kunnen aantasten.

Optimale voeding van de huid

Daarnaast bevatten natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten vaak voedende ingrediënten die goed zijn voor de huid. Plantaardige oliën zoals jojoba-olie, kokosolie en amandelolie worden vaak gebruikt vanwege hun hydraterende eigenschappen. Deze oliën bevatten essentiële vetzuren en vitamines die de huid voeden en helpen om vocht vast te houden.

Heerlijke geuren door essentiële oliën

Bovendien zijn natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten vaak vrij van synthetische geurstoffen. In plaats daarvan worden natuurlijke essentiële oliën gebruikt om een aangename geur te creëren. Essentiële oliën hebben niet alleen een heerlijke geur, maar ze hebben ook vaak therapeutische eigenschappen. Lavendelolie bijvoorbeeld, staat bekend om zijn kalmerende werking, terwijl citrusoliën verkwikkend kunnen zijn.

Alles voor een gezonde basis bij The Green Style

Het overstappen naar natuurlijke lichaamsverzorging is eenvoudig. Er zijn veel natuurlijke producten, variërend van zeep en bodylotions tot deodorant en shampoo. Alle producten die je hier vindt zijn vrij van schadelijke chemicaliën, parabenen en sulfaten.

Onderdeel van een gezonde leefstijl

Het is ook de moeite waard om te vermelden dat natuurlijke lichaamsverzorging niet alleen beperkt is tot producten die je op je huid aanbrengt. Het omvat ook aspecten zoals een gezond dieet, voldoende water drinken, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap. Deze factoren spelen allemaal een rol in het behouden van een gezonde huid en algemeen welzijn.

Kortom, natuurlijke lichaamsverzorging is een holistische benadering van persoonlijke verzorging die gericht is op het gebruik van producten die zacht zijn voor de huid, milieuvriendelijk zijn en voedende ingrediënten bevatten. Door over te stappen op natuurlijke lichaamsverzorging kunnen we zorgen voor onze huid, onze gezondheid verbeteren en tegelijkertijd het milieu beschermen.

Filter

Huid type
Huid type
Haar type
Haar type
Vegan
Vegan