Gratis verzending vanaf €20,- (NL)

Natuurlijk en vegan

Binnen 24 uur verzonden

Search
Close this search box.

Pure Nature

Toont alle 3 resultaten

 • JAVA FLOWER Douchegel Vanille en Orchidee
  JAVA FLOWER Douchegel Vanille en Orchidee 200 ml
  9,99
 • OOSTERSE DROMEN Douchegel Roze peper en Vetiver gras
  OOSTERSE DROMEN Douchegel Roze peper en Vetiver gras 200 ml
  9,99
 • RUGIADA MEDITERRANEA Douchegel Jasmijn en Vijg
  RUGIADA MEDITERRANEA Douchegel Jasmijn en Vijg 200 ml
  9,99

Geniet van de natuur met pure nature douchegel

Pure nature, de naam zegt het al. Gebaseerd op de natuur. Bij The Green Style geloven we in de kracht van natuurlijke ingrediënten. Een voorwaarde voor ons om een product aan te bieden is dat het van natuurlijke oorsprong moet zijn, ecologisch verantwoord geproduceerd en eerlijk. Pure nature staat dus voor natuur, klimaat en de medemens.

Voordelen van natuurlijke verzorgingsproducten

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van pure, natuurlijke douchegel en huidverzorgingsproducten. Enkele van deze voordelen zijn:

 1. Minder chemicaliën: Natuurlijke huidverzorgingsproducten bevatten vaak minder chemicaliën dan traditionele producten. Dit kan voordelig zijn voor mensen met een gevoelige huid of allergieën voor bepaalde ingrediënten.
 2. Zachter voor de huid: Natuurlijke producten zijn vaak zachter voor de huid omdat ze minder irriterende ingrediënten bevatten. Dit kan helpen om de huid gehydrateerd en gezond te houden.
 3. Geen schadelijke bijwerkingen: Omdat natuurlijke producten minder chemicaliën bevatten, zijn ze minder waarschijnlijk schadelijke bijwerkingen te hebben, zoals huidirritatie, uitslag of jeuk.
 4. Milieuvriendelijk: Natuurlijke producten worden vaak geproduceerd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en zijn daarom milieuvriendelijker.
 5. Voedende ingrediënten: Natuurlijke producten bevatten vaak voedende ingrediënten zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten die kunnen helpen om de huid gezond en stralend te houden.
 6. Langdurige resultaten: Natuurlijke douchegel en huidverzorgingsproducten kunnen over het algemeen langdurige resultaten bieden omdat ze de huid voeden en verzorgen in plaats van alleen tijdelijk te hydrateren.

Limited edition Pure Nature douchegel

De producten in deze Pure Nature lijn laten alles samenkomen. Het is een limited edition van heerlijke, geurige douchegels. Laat je omhullen door de geuren vanille, orchidee, grassen, jasmijn en vijgen. Een weldaad voor je lichaam, maar eens te meer verantwoord, natuurlijk en vegan.

Filter

Huid type
Huid type
Haar type
Haar type
Vegan
Vegan