Gratis verzending vanaf €20,- (NL)

Natuurlijk en vegan

Binnen 24 uur verzonden

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Micellair water, de nummer 1 gezichtsreiniger!

Top modellen en visagisten, grote kans dat zij allemaal gebruik maken van micellair water. Dit bijzondere waterachtige goedje breng je met een wattenschijfje aan op je gezicht en de huid is gereinigd. Simpel en doeltreffend. De grootste kracht? Het reinigt èn hydrateert zonder daarbij nog water te gebruiken. En laat hydratatie nou net een van de belangrijkste elementen van huidverzorging zijn. Niet alleen voor de droge huid maar voor elk huidtype. Het houdt de huid vitaal, ongeacht leeftijd.

Wat is micellair water?

Micellair water is feitelijk een combinatie van gezuiverd water, vocht inbrengende elementen en oppervlakte actieve stoffen. Het werkt als een soort spons op de huid, die vuildeeltjes zoals stof en luchtverontreiniging (in de stad bijvoorbeeld) uit de poriën trekt. Het woord miceallair komt dan ook van Micellen, ofwel absorberende deeltjes voor vuil en stof.

Kracht van dit natuurlijke wondermiddel

Een geweldige eigenschap is dat micellair water perfect gecombineerd kan worden met natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera en granaatappel. Het water haalt vet, olie en talg weg van de huid wat zeer goed helpt tegen puistjes en mee-eters. De droge huid wordt gehydrateerd, een effect dat zelfs nog versterkt wordt door aanwezigheid van bijvoorbeeld granaatappel. De Aloë Vera zorgt voor extra verzorging en is ideaal voor de gevoelige huid. Zie ook onze blog over de kracht van Aloë Vera. Kortom, een biologische, 100% natuurlijke oplossing voor de dagelijkse zuivering van de huid in het gezicht.

Hoe kun je micellair water het beste toepassen?

Micellair water kan eenvoudig aangebracht worden met een wattenschijfje. Zorg dat alle huid in het gezicht geraakt wordt met het water. Het water hecht zich aan het wattenschijfje. Bij contact met de huid worden vet, olie, make-up resten uit de huid getrokken. Vuil blijft niet achter op het gezicht en dus hoeft de huid niet nagespoeld te worden met kraanwater. Naspoelen wordt ook afgeraden omdat het de hydraterende werking remt.

Aanbevolen wordt om het twee maal per dag te gebruiken, zowel in de ochtend als in de avond. Reinig je je gezicht één keer per dag, doe dit dan in de avond. Je verwijdert het vuil en/of make-up van die dag en gaat met een frisse en schone huid naar bed.

Voor de dagelijkse verzorging

Hoewel dagelijkse reiniging van de huid met één product vaak voldoende is, wordt “double cleaning” ook steeds populairder. Hierbij wordt de huid eerst gereinigd met een reinigingsgel, bijvoorbeeld onder de douche, om vervolgens nog behandeld te worden met micellair water. Bij klachten zoals puistjes, mee-eters, een vette huid of bij het gebruik van make-up kan dit handig zijn maar doorgaans adviseren we één product te gebruiken. De reinigingsproducten van The Green Style zijn geselecteerd op effectiviteit en de kracht van natuurlijke ingrediënten. Je mag er vanuit gaan dat reiniging met één product ruimschoots voldoende is.

Waar komt micellair water van The Green Style vandaan?

Onze producten komen uit Italië en zijn 100% biologisch en van natuurlijke oorsprong. Natuurlijk bronwater wat van origine al zuiver is, afkomstig uit de voorlopers van de Alpen. Het water stroomt door rotspartijen en wordt daardoor nog extra gefilterd. Het kraakheldere water is de bron voor veel producten van The Green Style. Aangevuld met ingrediënten gewonnen uit Aloë Vera, Granaatappel of Baobab maakt het micellair water de ideale aanvulling voor het badkamerkastje.

Ecologisch verantwoord geproduceerd

Alle producten van The Green Style worden ecologisch verantwoord geproduceerd. Zo maakt de Italiaanse producent gebruik van zonnepanelen en waterzuivering waardoor ruim 100% van de energiebehoefte zelf geproduceerd wordt. Uiteraard zijn alle producten op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten en indien van toepassing Fair Trade. Dat is nog eens groen produceren. Goed voor jou en goed voor de aarde.