Gratis verzending vanaf €20,- (NL)

Natuurlijk en vegan

Binnen 24 uur verzonden

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

The Green Style, dat is dé webshop voor (h)eerlijke verzorgingsproducten. Sinds 2017 richten we ons op lichaamsverzorging met behulp van de kracht van de natuur.

We trokken naar Italië en ontdekten daar een bedrijf naar ons hart. Een familiebedrijf dat al sinds 1969 hoogwaardige verzorgingsproducten produceert. Verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten, die verwerkt worden op een ecologisch verantwoorde manier. De producten zijn dierenproefvrij en geschikt voor veganisten.

The Green Style - Zero impact
The Green Style - test-metalli-pesanti
The Green Style - energia-solare

We selecteerden met veel zorg een aantal gamma’s zodat mensen met verschillende huidtypes bij ons terecht kunnen. Uomo richt zich specifiek op de mannen. De Aloë Vera lijn bestaat uit producten met een hoog concentraat gefermenteerde Aloë Vera en werkt dus verfrissend, herstellend en verzorgend. Global Age richt zich op dames met een rijpere huid en biedt producten aan die het huidweefsel weer een jeugdige veerkracht geven. De Argan tenslotte, is een must voor iedereen. Dit vloeibaar goud verzorgt, voedt en herstelt huid, nagels en haar.

Neem een kijkje in de webshop om alles te ontdekken!