Gratis verzending vanaf €20,- (NL)

Natuurlijk en vegan

Binnen 24 uur verzonden

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Shower bar Tomato Patchouli & Jeneverbes 70 gram

6,95

Shower bar Tomato Patchouli & Jeneverbes. 100% natuurlijke en biologische douche zeep. Deze zeep blokjes worden handgemaakt en zijn ecologisch maximaal verantwoord met uitsluitend natuurlijke ingrediënten geproduceerd. Op basis van Tomaat, Patchouli en jeneverbes. Geschikt voor onder de douche of bij de wastafel.

Shower bar Tomato Patchouli & Jeneverbes voor natuurlijke verzorging

De patchouli olie zorgt naast een heerlijk fris gevoel ook voor een opgewekt humeur. Het wordt gekenmerkt door een houtachtige kruidige geur. Patchouli is een samentrekkend kruid wat goed werkt bij huidklachten als eczeem en allergieën. Het heeft tevens een ontstekingsremmende werking.

Jeneverbes heeft een sterk genezende en zuiverende werking bij bijvoorbeeld puistjes en onzuiverheden veroorzaakt door afwijkende voeding of stress. Jeneverbes is zeer veelzijdig en heeft veel krachtige eigenschappen.

No Waste Soap

Volgens het “No Waste” principe wat betekent dat er gebruik gemaakt wordt van overgebleven producten en restanten van voedsel. In dit geval wordt gebruik gemaakt van snijafval van tomaten die verzameld worden bij verschillende restaurants.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de shower bar op dezelfde manier als andere zeepblokjes. Licht inwrijven op de huid en daarna afspoelen met warm water.

Shower bar Tomato Patchouli & jeneverbes is een geweldig natuurlijk alternatief met een positieve impact op een groene leefwereld.

Vegan

Ja

Huid type

Beschadigde huid, Gevoelige huid, Normale huid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shower bar Tomato Patchouli & Jeneverbes 70 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *