Gratis verzending vanaf €20,- (NL)

Natuurlijk en vegan

Binnen 24 uur verzonden

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veelgestelde vragen FAQ

Ja, je kunt je bestelling te alle tijden ongeopend retourneren binnen 14 dagen na bestelling.

Bestellingen kunnen per post teruggestuurd worden naar ons retouradres. Het aankoopbedrag zal worden teruggestort binnen 5 dagen na ontvangst retourbestelling. Kosten van retourneren zijn voor eigen rekening.

Bestellingen worden doorgaans nog dezelfde verstuurd. Annuleren is uitsluitend mogelijk wanneer de bestelling nog niet verzonden is. Annuleren kan door een email te sturen naar info@thegreenstyle.com

Bestellingen worden doorgaans nog dezelfde dag verstuurd. Het wijzigen van een bestelling is uitsluitend mogelijk wanneer de bestelling nog niet verzonden is. Wijzigingen kunnen doorgegeven worden door een email te sturen naar info@thegreenstyle.com. Wij zullen altijd ons best doen de wijzigingen nog door te voeren.

Wij leveren onze producten in Nederland en België. Voor bestellingen vanuit andere landen kun je contact opnemen met info@thegreenstyle.com

Bestellen kan door gebruik van onze webshop. Verzamel je producten en reken online af. Via email houden we u op de hoogte van de status van uw bestelling

Bestellingen worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Verzending vindt in ieder geval plaats binnen 24 uur met uitzondering van zondag. Levertijd is mede afhankelijk van de bezorgdiensten en kunnen afwijken van de standaard.

Het is mogelijk je bestelling af te halen. Hiervoor kun je in het afrekenscherm aangeven dat de bestelling niet verzonden hoeft te worden. Wij nemen dan per email contact op.

De betaalmethoden zijn weergegeven in het afrekenscherm. Bij The Green Style is het mogelijk te betalen via iDEAL, Credit Card, Bancontact, KBC/CBC en Klarna.

Op dit moment verkopen wij nog geen cadeaubonnen

Wij hebben geen fysieke winkel. Alle producten worden geleverd vanuit een centraal magazijn

Indien een product onverhoopt niet naar wens is kun je dit kenbaar maken door het sturen van een email naar info@thegreenstyle.com. We zullen dan in overleg tot een gewenste oplossing proberen te komen.

Staat je vraag er niet bij? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via email of telefoon. De contactgegevens vind je op de homepage van de website.